• English
 • Eilolan toimitusten hinta-laatusuhde on todella kohdillaan

  Flexator rakentaa erilaisia moduulirakennuksia. Isokokoisten moduulien kuljetus ja paikoin tiukatkin aikataulut vaativat paljon myös kuljetusyhtiöltä. Yhteistyö Eilola Logisticsin kanssa mahdollistaa sen, että moduulit saadaan kivuttomasti sovitussa aikataulussa. 

  Flexator rakentaa moduuleista esimerkiksi kouluja, päiväkoteja, toimistoja ja muita julkisia rakennuksia. Toimituksia tehdään jonkin verran myös yksityisille asiakkaille, mutta pääosa asiakkaista on kuitenkin julkisen puolen toimijoita.

  – Teimme selvitystä sellaisista toimijoista, joilla olisi mahdollisuus ajaa meidän moduulejamme. Heitä ei hirveästi tästä maasta löydy. Kokeilimme Eilolaa ja totesimme heidät todella hyväksi. Olemme toimineet heidän kanssaan nyt noin neljä vuotta, kertoo Flexatorin huolto- ja logistiikkavastaava Henrik Backman.

  Luotettava kumppani toimittaa moduulit sovitusti

  Moduulit rakennetaan tehtaalla sisätiloissa ja kuljetetaan sieltä suoraan työmaalle. Flexatorin tehtaat sijaitsevat Ruotsissa ja moduulit kuljetetaan Suomeen laivalla.

  – Tarvitsemme sellaisen luotettavan toimijan, jotta saamme moduulit perille ajoissa ja sovitussa ajassa. Jos joudumme odottamaan moduuleita, niin kaikki joutuvat maksamaan siitä, Backman toteaa.

  – Kun on kyse 14 metriä pitkistä ja 4 metriä leveistä moduuleista, niin vaativat ne saattoautot. Ne ja kaikki muut tällaiset asiat hoituvat täysin Eilolan kautta. Meidän ei tarvitse kauheasti siihen puuttua, mikä on kannaltamme hyvä asia, Backman kiittelee.

  Toisilleen tuttujen toimijoiden yhteistyö on sujuvaa

  Yksi iso konkreettinen hyöty Eilolan kanssa tehtävässä yhteistyössä on Flexatorille se, että kuljetuksien toimitukset onnistuvat kivuttomasti. Kun toimijat ovat toisilleen tuttuja, on yhteistyön tekeminen sujuvaa.

  – Jossain välissä kokeilimme eri toimijaa, mutta totesimme, että Eilolan hinta-laatusuhde on toimitusten osalta todella kohdillaan. Se on ollut meille ylivoimaisesti se tärkein asia, Backman painottaa.