• English
 • Eilola on hyvin luotettava yhteistyökumppani

  Purku Keinänen Oy on Romu Keinäsen tytäryhtiö, joka toteuttaa erilaisia purkutöitä. Yhteistyössä Eilolan kanssa onnistuvat ne kaikista vaativimmatkin kohteet. Tavallisten kuljetusten lisäksi Eilolan kanssa toteutetaan esimerkiksi korkeita nostoja.

  – Käytämme Eilolan kuljetuspalveluita hyvin paljon. Yhteistyömme on todella tiivistä, sanoo Purku Keinäsen projektijohtaja Esa Hakala.

  Sovituista asioista pidetään kiinni

  Kuljetuspalveluita tarvitaan usein silloin, kun purkukohteesta on saatu tuotua isompaa romua ulos ja se pitää kuljettaa Romu Keinäsen romupihoille, joissa romu paloitellaan. Sen lisäksi Eilola on usein apuna haasteellisissa nostoissa, kun esimerkiksi joltakin korkealta katolta nostetaan koneita pois.

  – Eilola on hyvin luotettava yhteistyökumppani. Se minkä he lupaavat, myös toteutuu, Hakala painottaa.

  – Vaatimpienkin nostojen kohdalla heiltä on löytynyt tarvittava kalusto, jos he ovat niin luvanneet. Olemme aina pystyneet hoitamaan kaikki tällaiset vaativammatkin työt, Hakala kertoo.

  Vaativakin kohde hoidetaan yhteistyöllä

  Purku Keinänen on ollut hyvin tyytyväinen Eilolan kanssa tekemäänsä yhteistyöhön. Yhteisiä vuosia on takana jo pari ja varmasti monta edessä. hteisten projektien määrä kasvaa Purku Keinäsen kasvun myötä.

  – Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että saamme toimia heidän kanssaan. Heillä on hyvä, monipuolinen ja iso kalusto. He ovat meille tärkeä yhteistyökumppani ja luulen, että me olemme myös heille tärkeä asiakas, Hakala toteaa.

  – Oli kuinka vaativa kohde tahansa, niin me kyllä hoidamme sen yhteistyöllä, Hakala hymyilee.