• English
 • Nostopalvelut

  Teollisuuden asennus­nostot

  Nosturin käytössä teollisuusympäristössä riittää haasteita: tilat ovat usein ahtaita ja vaikeakulkuisia, nostettavat koneet kalliita ja herkkiä, aikataulut kireitä – ja turvallisuudesta huolehtiminen on luonnollisesti ykkösasia joka hetki.

  Eilolan kokemuksella ja kalustolla hoituvat vaativimmatkin asennusnostotarpeesi. Mataliin tiloihin pääsemme erikoismatalalla nosturiautolla, ja ahtaissa paikoissa voidaan nosturiautoon esim. kytkeä ohjaava perävaunu. Ohjaavia jatkokärryjä löytyy aina 30 metriin asti.

  Lisävarusteita erikoisnostotöihin: vinssit, X-liftit, keskiripusteiset levittäjät, lisäjibit.

  Rakennus­nostot

  Rakennustyömaalla Eilolan nosturikuski on täsmällinen asiakaspalvelija, joka osaa suhtautua joustavasti alati muuttuviin tilanteisiin. Rauhallisuuden, yhteistyökyvyn ja työvälineensä varmaotteisen hallinnan lisäksi turvallisuusosaaminen on hänellä tietenkin aina ajan tasalla.

  Meiltä saat rakennustöihin asennusnosturit 19–200 tm, ulottuvuutta aina 51 metriin. Hoidamme paikalle myös henkilönostokorit, lavahaarukat, levittäjät, ylikulmapuomit ja vinssit.

  Erikois­nostot

  Edellyttääkö nostokohteeseesi pääseminen kulkua matalan ja kapean tai painorajoitetun väylän kautta? Vai edellyttääkö kohteesi päästöttömästi toimimista? Ratkaisumme voisi olla Crawler telanosturimme.

  Ryömintäominaisuus mahdollistaa kulun 1,9m leveästä ja 2,1m korkeasta väylästä. Nosturit ovat kapasiteetiltaan 57-115tm, jolloin voidaan käsitellä jopa 17,5tn kappaleita.

  Nosturit voidaan siirtää nostokohteeseen myös osina painorajoitettujen reittien yli. Esimerkiksi pienemmän nosturin painavin kappale painaa ainoastaan 12,5tn.

  Telanostureita voidaan käyttää tarvittaessa myös voimavirralla, jolloin ne ovat hiljaisia ja päästöttömiä.

  Lisävarusteita nostotöihin; ylikulmapuomit, vinssit, X-liftit, keskiripusteiset levittäjät, lisäjibit yms.