• English
 • Eilola

  Yli 30 vuotta asiakaspalvelu edellä

  Eilolan tarina alkoi vuonna 1987, kun Risto Eilola perusti Nosturipalvelu Eilola Ky:n. Toimintaa leimasi alusta saakka vahva työnteon arvostaminen ja halu tehdä kaikki työt parhaan kyvyn mukaan itseään säästämättä. Ensimmäisinä vuosikymmeninä myös Riston puoliso Maritta Eilola oli vahvasti mukana yritystoiminnassa, erityisesti taloushallinnossa.

  Eilolan palvelut laajentuivat myöhemmin kuljetustoimintaan. Ensimmäinen kuormausnosturilla varustettu kuorma-auto hankittiin vuonna 1998. Yrityksen nimeksi vaihdettiin Eilolan Nosto ja Kuljetus, ja yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2006. Ajoneuvonosturit myytiin E. Helaakoski Oy:lle vuonna 2007.

  Merkittävä käänne tapahtui vuonna 2013, jolloin yritystä lähdettiin viemään uusille toimialoille ja toimintaa alettiin rohkeasti laajentaa. Saku Riekki ja vuonna 2006 Eilolan leipiin tullut Topi Rimpiläinen, yrityksen nykyiset omistajat, ottivat yhä enemmän vastuuta toiminnasta ja kehittivät sitä edelleen.

  Yritys vaihtoi virallisesti omistajaa ja sai nykyisen nimensä vuonna 2017. Uudet vastuunkantajat ottivat  tavoitteeksi rakentaa toimintaa ennakkoluulottomasti palveluja kehittäen ja ammattimaistaa toimintaa jokaisella osa-alueella.

  Eilola Logistics Oy:n kalasääski-tunnus kuvastaa yrityksen toimintaa luotettavana ja vahvana kumppanina.

  Arvomme

  Asiakaslähtöisyys

  Lähtökohtanamme on asiakkaamme liiketoiminnan ymmärtäminen. Kalustomme suunnitellaan ja henkilöstöämme koulutetaan asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustava ja nopeasti reagoiva kumppani.

  Luotettavuus

  Olemme täsmällisiä ja suunnitelmallisia. Kannamme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Tartumme epäkohtiin ja kuuntelemme kehitysideoita.

  Turvallisuus

  Turvallisuudesta huolehtiminen kaikissa oloissa on asenteemme ja työtapamme perusta. Emme tingi turvallisuusohjeista emmekä turvavälineistä. Ennakoimme ja valmistaudumme asiakkaan erityistarpeisiin.

  Kannattavuus

  Optimoimme työtämme tehokkaalla suunnittelulla. Olemme kustannustehokkaita ja hinnoiltamme kilpailukykyisiä. Panostamme kestäviin alihankkijasuhteisiin.

  VISIOMME on olla sekä alamme edelläkävijä asiakaspalvelussa ja täsmällisyydessä että toimialamme halutuin työpaikka.

  Meille töihin?

  Tykkäätkö kannustavasta työporukasta? Haluaisitko vaikuttaa omaan työkuvaasi ja kehittää osaamistasi? Oletko vastuullinen tyyppi jonka harkintakyky säilyy paineen allakin?

  Jos vastaat näihin myöntävästi, olet selvästi Eilola-ainesta! Tsekkaa alta avoimet paikat tai jätä avoin hakemus!

  Avoimet työpaikat

  Millaista siellä Eilolalla on olla töissä?

  Kukapa sen paremmin tietäisi kuin firman oma väki. Tuossa alla heidän vastauksiaan!

  Trustmary Reviews