• English
 • Eilola

  Yli 30 vuotta asiakaspalvelu edellä

  Eilolan tarina alkoi vuonna 1987, kun Risto Eilola perusti Nosturipalvelu Eilola Ky:n. Toimintaa leimasi alusta saakka vahva työnteon arvostaminen ja halu tehdä kaikki työt parhaan kyvyn mukaan itseään säästämättä. Ensimmäisinä vuosikymmeninä myös Riston puoliso Maritta Eilola oli vahvasti mukana yritystoiminnassa, erityisesti taloushallinnossa.

  Ensimmäinen kuormausnosturilla varustettu kuorma-auto hankittiin vuonna 1998. Yrityksen nimeksi vaihdettiin Eilolan Nosto ja Kuljetus, ja yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2006. Ajoneuvonosturit myytiin E. Helaakoski Oy:lle vuonna 2007.

  Asiakaskunta ja toiminta-alue laajenivat vuosi vuodelta. Nostotoiminta alkoi painottua pääkaupunkiseudulle. Uusi sukupolvi otti yhä enemmän vastuuta ja lopulta osti yrityksen vuonna 2017, jolloin se myös sai nykyisen nimensä.

  Seuraava merkittävä aluevaltaus nähtiin syksyllä 2020, kun Eilola osti torniolaisen nosto- ja kuljetusyritys RPK-Palvelut Oy:n osakekannan. Kaupan myötä Eilola sai vahvan jalansijan myös pohjoisessa Suomessa ja voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin, isommalla kalustovalikoimalla ja tehokkaalla organisaatiolla.

  Arvomme

  Asiakaslähtöisyys

  Lähtökohtanamme on asiakkaamme liiketoiminnan ymmärtäminen. Kalustomme suunnitellaan ja henkilöstöämme koulutetaan asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustava ja nopeasti reagoiva kumppani.

  Luotettavuus

  Olemme täsmällisiä ja suunnitelmallisia. Kannamme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Tartumme epäkohtiin ja kuuntelemme kehitysideoita.

  Turvallisuus

  Turvallisuudesta huolehtiminen kaikissa oloissa on asenteemme ja työtapamme perusta. Emme tingi turvallisuusohjeista emmekä turvavälineistä. Ennakoimme ja valmistaudumme asiakkaan erityistarpeisiin.

  Kannattavuus

  Optimoimme työtämme tehokkaalla suunnittelulla. Olemme kustannustehokkaita ja hinnoiltamme kilpailukykyisiä. Panostamme kestäviin alihankkijasuhteisiin.

  VISIOMME on olla sekä alamme edelläkävijä asiakaspalvelussa ja täsmällisyydessä että toimialamme halutuin työpaikka.

  Meille töihin?

  Tykkäätkö kannustavasta työporukasta? Haluaisitko vaikuttaa omaan työkuvaasi ja kehittää osaamistasi? Oletko vastuullinen tyyppi jonka harkintakyky säilyy paineen allakin?

  Jos vastaat näihin myöntävästi, olet selvästi Eilola-ainesta! Tsekkaa alta avoimet paikat tai jätä avoin hakemus!

  Avoimet työpaikat

  Millaista siellä Eilolalla on olla töissä?

  Kukapa sen paremmin tietäisi kuin firman oma väki. Tuossa alla heidän vastauksiaan!

  Trustmary Reviews