• English
 • Yhteistyömme helpottaa meidän työtämme huomattavasti

  Lehto Group on rakennusalan yhtiö, jonka toiminta perustuu talousohjattuun rakentamiseen. Siksi rakennusprojekteissa tarvittavat elementit valmistetaan
  tehdastuotannolla. Elementtien kuljetuksesta tehtaalta työmaalle vastaa Lehdon yhteistyökumppani, Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy.

  – Meidän tehtaamme tekee omalle konsernillemme rakentamiseen tarkoitettuja tilaelementtejä. Eilola vastaa niiden kuljetuksesta kokonaisuudessaan: he noutavat tuotteet tehtaalta ja vievät ne työmaalle, Oulaisten tehtaalla tuotantolinjan vetäjänä toimiva Joni-Pekka Ollila kertoo.

  Eilola on koko Euroopan alueella toimiva, nosto- ja kuljetuspalveluja tarjoava yritys.
  Talomoduulien ja tilaelementtien kuljetuksen lisäksi yritys tarjoaa muun muassa asennus- ja kunnossapitopalveluja sekä tilavuokrausta.

  Luotettava toimija ja hyvä kumppani

  Lehto Group tarvitsi yhteistyökumppanikseen luotettavan toimijan, joka pystyy täysin vastaamaan tilaelementtien rahdista. Kilpailuttaessa vaihtoehtoisia yhteistyökumppaneita esimerkiksi hinta ja yhteistyökumppanin luotettavuus korostuivat.
  – Valitsimme Eilolan tarjousten perusteella. Sittemmin olemme voineet itse todeta Eilolan olevan luotettava toimittaja ja hyvä kumppani, ja yhteistyötä on jatkettu, Ollila sanoo.
  –Tuotteet ovat aina päätyneet oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Kun kaikki toimii ajallaan, voimme myös luottaa siihen, että omat aikataulumme pitävät, Ollila täsmentää.

  Kaikki hoidetaan kunnialla ja ammattitaidolla

  Ollilan mukaan kyseisessä työssä riittää aina haasteita, mutta kaikki on hoidettuammattitaidolla ja kunnialla kuntoon. Ammattitaidon lisäksi Ollila kiittää Eilolaa sen palvelualttiista toiminnasta ja yhteistyöhalukkuudesta.

  – Olemme todella tyytyväisiä toiminnan helppouteen ja sujuvuuteen sekä henkilöstön osaamiseen. Palvelu toimii aina hyvin, ja yhteistyömme helpottaa meidän työtämme huomattavasti, Ollila päättää.