• English
 • Eilola Logistics Oy:n Rahtiliiketoiminta on siirtynyt liiketoimintakaupalla Kuljetus Welin Oy:lle.

  15.08.2023

  Eilola Logistics Oy:n Rahtiliiketoiminta on tänään 14.8.2023 siirtynyt liiketoimintakaupalla Kuljetus Welin Oy:lle.

  Eilola jatkaa vahvaa kasvua Nosturiliiketoiminnassaan.

  Liiketoimintakaupassa siirtyvät rahtiliikenteen työntekijät, kuljetuskalusto sekä voimassa olevat rahtiasiakkuudet.

  Eilola Logistics Oy on porvoolainen 1987 perustettu yritys, joka toimii Etelä-Suomen ja Meri-Lapin alueella eri teollisuuden alojen nostopalvelutoimittajana. Yrityksen ydinliiketoiminta on toteuttaa nostopalveluja asennusnostureilla ja telanostureilla tehokkaasti ja turvallisesti.

  ”Uusi vahvan yhteistyön aikakausi alkaa kauppojen myötä yhdessä luotettavan kumppanin kanssa, jonka kanssa on helppo jakaa samanlainen arvomaailma. Haluan kiittää kuljettajia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita menneistä vuosista. Eilola Logistics Oy jatkaa kasvua asennusnosturien ydinliiketoiminnassaan.” toimitusjohtaja Topi Rimpiläinen Eilolasta kertoo.

  Kuljetus Welin Oy on yli 70 vuotta toiminut perheyritys, joka on keskittynyt liiketoiminnassaan tilaus-, erikoiskuljetus- ja projektiliiketoimintaan. Liiketoimintakaupan myötä Kuljetus Welin kasvaa avokalustokuljetuksissa yhdeksi merkittävimmäksi toimijaksi Suomessa. Omaa monipuolista kalustoa täydentää yhteistyökumppaneiden laaja verkosto.

  ”Yrityksemme valtakunnallinen toimintaympäristö laajenee kaupan myötä merkittävästi. Entistä isompana toimijana palvelumme laatu ja valikoima vahvistuvat sekä reagointiaika asiakkaidemme tarpeisiin nopeutuu. Meille tärkeitä arvoja toiminnassamme ovat vahva perheyrittäjyys, asiakaslähtöisyys, palvelun laatu ja ympäristöarvot”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Jussi Welin.