• English
 • Kuljetuspalvelut

  Eilola - Kuljetuspalvelut

  Matalat ajoneuvo­­yhdistelmät

  Matala ajoneuvoyhdistelmä on usein paras ja kustannustehokkain vaihtoehto korkeampien elementtien kuljettamiseen. Matala yhdistelmä mahdollistaa suoremman reitin valinnan ja nopeuttaa siten työtä. Siltojen ja alikulkujen kohdalla iso säästö voi olla muutamasta senttimetristä kiinni!

  eilola kuljetuspalvelut erikoiskuljetukset

  Erikois­­kuljetukset

  Ylikorkea, ylileveä tai ylipitkä – oli erikoiskuljetustarpeesi millainen hyvänsä, me hoidamme sen suunnittelusta alkaen turvallisesti maaliin. Hoidamme puolestasi tarvittaessa myös erikoiskuljetusluvat ELY-keskukselta ja järjestämme kuljetukselle saattovalvonnan.

  Kappale­­tavara­­­­­­­­­kuljetukset avo­­­­kalustolla

  Isokokoista kappeletavaraa kuljetusta vailla? Jos säältä suojaus ei ole tarpeen, avokalusto on kätevä vaihtoehto torninosturien, talolohkojen, elementtien, henkilönostinten ja vastaavien kuljettamiseen. Avonainen kuljetuskalusto on helppo ja nopea lastata ja purkaa. Toimitamme tavarasi perille kaikkialla Pohjoismaissa.

  Nosturi­­­­auto­­­­­­­­kuljetukset

  Muuntautuva nosturiauto eri perävaunuvaihtoehtoineen on omiaan esimerkiksi työmaatilojen tai palkkien ja putkien ym. kuljetuksiin. Tilanteen mukaan voimme käyttää täysperävaunua (13 lavametriä), keskiakseliperävaunua (9 m) tai erilaisia puoliperävaunuyhdistelmiä. Jatkokärryillä kulkevat jopa 30 metriä pitkät kappaleet.